Amanda testar Pressutskick/Samarbete

O&M Silver Schampoo

5 november, 2015

28930-img-8376

God förmiddag! Som alla blondiner vet är det en struggle att bevara den där fina kalla nyansen man fick hos frisören. Därför är jag alltid på jakt efter ett bra silverschampoo som bibehåller den kalla askiga nyansen i mitt hår. Jag har länge kört med Maria Nilas Color Refresh i Pearl Silver, som är mer som en inpackning med lila/blå pigment i. Dock ger den inte riktigt så mycket färg som jag vill. Därför ska jag nu testa ett silver schampoo från Original Mineral.

28930-img-8377

Som ni ser är det superlila vilket gör att man inte behöver ha i produkten lika länge i håret för mer effekt, så det är ju toppen. Jag blev lite förvånad när jag testade det i duschen, för det var verkligen som ett schampoo, alltså det löddrade ganska mycket. De flesta silverschampoon jag testat har varit mer som balsam, så det var lite nytt för mig. Nackdelen med att den löddrade var att när den väl arbetats ut i håret så vart den inte längre lila, utan mer som vitt skum.

Nu glömde jag ta för- och efterbild men jag ser faktiskt knappt någon skillnad på mitt hår… Det kan vara så att detta är en produkt man måste använda ett tag för att få resultat, men det tålamodet har inte riktigt jag när det kommer till silverschampoo, haha. Så nja, detta var tyvärr ingen superhit.

♥♥♡ ♡ ♡  2/5 i betyg

Finns att köpa HÄR för ca 250:-

Pressutskick.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera