Amanda testar

Gelénaglar

13 juli, 2016

IMG_1306

Vet ni vad jag har börjat med? Nagelförlängning! Jag har tidigare gått till en tjej som gör mina naglar, men har länge varit sugen på att testa själv, så jag beställde hem lite olika geleer och UV-lampa efter att ha googlat runt lite. Jag har nu gjort på mig själv 2-3 gånger, och jag måste säga att jag är förvånad över hur ”duktig” jag är, haha får man säga så om sig själv? Visst, första gången blev de ganska ojämna och jag gjorde den lite för tunna mellan men egna nagel och ”utbyggnaden” (Jag bygger med mallar), men nu de senaste gångerna har jag valt att fila ner dem och endast bygga på mina egna naglar, vilket jag tycker har blivit väldigt bra 🙂

Det jag tycker är svårt är att undvika att gelen ”rinner ut” på sidorna innan jag har härdat det och även att få dem lagom tjocka, men ju mer jag tränar desto bättre blir dem 🙂 Jag tittade supermycket på youtube innan jag började bygga, för att jag skulle ha lite koll på hur man gör, så det kan jag verkligen tipsa om ifall ni också vill börja!

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Viktoria 25 juli, 2016 | 15:00

    Vilka grejer har du köpt och var? Tacksam för svar

  • Kommentera