Amanda testar Produkter

Glamglow Gravitymud Firming Treatment

16 juli, 2016

GlamGlow_GravityMud__18383.1460738389.1280

IMG_1321

Så okej folket, nu har även jag testat GlamGlows Gravity-mask! Kan vi till och börja med disskutera hur bländande snygg den är? Masken ska göra din hud mer fastare och ge den mer eller mindre ett lyft. För mest effekt ska du använda masken 2 gånger i veckan á 20 minuter. Detta är en peel-off mask vilket innebär att istället för att tvätta av masken så ”peelar” du av den, du drar alltså av den från huden. Det gör verkligen inte ont, som jag upplever att Jorgobés Peel Off Mask gör!

IMG_1323

Så vad tycker jag om masken? Alltså jag kan inte påstå att jag ser någon märkbar skillnad efter att ha använt den en gång. Många jag har sett menar på att de upplever sin hud som mer åtstramad och ”tight”, men då jag är 21 år är min hud pretty tight som den är ändå… Haha. Den var dock behaglig på huden, det kändes väldigt svalkande och under själva tiden som den satt på kändes det som att huden stramades åt, men som sagt så ser jag ingen direkt skillnad efteråt.

Burken innehåller 50ml och kostar 569 på Kicks, det ingår dessutom en applikationspensel till masken.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera