Produkter

MAC Soft Serve Collection

21 juli, 2016

IMG_1338

Har ni sett en av MACs senaste kollektioner Soft Serve som baseras på krämiga pasteller? Jag har fått hem två ögonskuggor som har konsistens som en mjuk kudde, man vill liksom bara lägga huvudet på dem och sova en stund, och vakna med ett glittrigt ansikte (haha too much?). I kollektionen finner du flera olika nyanser av skuggor, samt pastellfärgade ögonbrynspennor. Jag älskar idén med brynpennorna, och är sjukt sugen på att beställa hem någon av pennorna, till att leka med 🙂

IMG_1340
Jag fick hem nyanserna Cushy love och Girls girls! och jag tycker dem är såååå fina! De är metalliska och krämiga, fast än att det är puder! HUR KONSTIGT?!

Kollektionen finns redan i butik och på maccosmetics.se

*Produkterna i inlägget är skickade till som produktprover, det påverkar dock inte mitt omdöme.

 

 

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera