Produkter

Colourpop – hiss eller diss

7 augusti, 2016

IMG_1452

Okay, who’s redy for some ColourPop love? Jag sneak-peakade lite häromdagen och visade upp en kartong med massa produkter från Colourpop, så nu tycker jag det är på tiden att vi grottar ned oss ordentligt! Många utav er har säkert sett att Colourpop har börjat med internationell frakt, vilket är asbra! Det är produkter till sjukt bra pris, och frakten var inte heller särskilt dyr. Det tråkigaste var väl tullen jag fick betala, men men.

IMG_1467

Of course beställde jag några av deras populära singelskuggor! Jag hade höga förväntningar på dessa, och de levde helt klart upp till förväntningarna, om inte mer?! De är superpigmenterade och när man swatchar dem så känns de nästan som krämskuggor, helt fantastiskt. Kan tipsa er om glitter-ögonskuggorna, de är to die for!

IMG_1468

Detta är nog mina favoritprodukter! Det är ett rouge och en highlight, och YAAS jag tror typ jag dog och hamnade i himmelriket när jag testade dessa två. Rouget är helt perfekt i tonen och alldeles lagom pigmenterad, det blir varken hej-kom-och-hjälp-mig-pigment eller supermesigt pigment, LAGOM! Och highlightern… Haha det har typ varit snackisen på jobbet de senaste dagarna. Är man inte in to glitter och in-your-face-glowing-to-the-moon-and-back-highlighter, så är nog inte denna något för dig. Den är ljust champagnefärgat, med intensiva glitterkorn. Den verkligen LYSER, ska försöka visa er bild när jag har det på mig någon dag!

IMG_1458

Jag var självklart tvungen att testa deras Ultra Matte Liquid Lipstick också. Dessa har jag mestadels hört gott om. Färgerna oxiderar sjukt mycket på, de blir alltså mycket mörkare när de torkat än vad de ser ut när de är blöta. Dessa får du inte ta för tjockt lager utav, då blir det bara en enda stor röra. Ett tunt lager räcker för full täckning! De blir extremt torra på läpparna, vilket är en smaksak om man gillar eller inte. Jag tycker det funkar, men orkar inte ha dem en hel dag, då läpparna känns väldigt torra efter någon timma. Jag vet inte om det ska vara så med ”Midi” är jättevattnigt, så när jag ska applicera läppstiftet droppar det från själva applikatorn, så man får vara försiktig så det inte droppar ner på kläderna (hände mig på jobbet…….).

IMG_1460

Jag testade även deras klassiska Lippie sticks, som är som läppstift i pennform. Dessa är som smöööör på läpparna! De är dessutom supertäckande, swatchen ni ser är endast ett lager! Dock har de en ganska stark söt doft (typ vanilj) som jag inte riktigt är ett fan av. De är dock superfina och jag har fått många komplimanger när jag haft dem!

IMG_1475

Sist men verkligen inte minst är deras Creme Gel Liner i färgen Prance. Detta är den bästa gel-linern jag testat. Jag har alltid problem med att pennor jag lägger i vattenlinjen försvinner efter nån timma, men jag bar denna i vattenlinjen under ett 8-timmars jobbpass och den satt bannemig på plats under hela dagen! Det är enligt mig en bra gel-liner! 😉 Finns i hur många färger som helst, och kostar ynka $5.

Jag betalade cirka 215kr i frakt (brukar alltid vara några som undrar) och jag kommer helt klart beställa fler produkter från Colourpop. Mina favoriter är rouget, highlightern och ögonskuggorna! Ni hittar alla produkter på Colourpop.com

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Jennisbeauty 18 augusti, 2016 | 15:09

    Oh my så fina produkter!!! Vill ha allt ? Och hej förresten, hittade in till dig nu 😀 Alltid kul att hitta nya, duktiga beauty junkies 🙂 Kram

  • Kommentera