Amanda sminkar

Snow

17 oktober, 2016

img_2042

Hej på er! Förlåt att jag har varit slarvig med bloggen nu i några dagar, men den här förbaskade huvudvärken vill inte ge sig. Jag vaknade upp med huvudvärk i tisdags förra veckan, och det har fortfarande inte gått över idag (6 dagar senare). Jag vaknar med huvudvärk och går och lägger mig med huvudvärk… Idag var jag dock hos läkaren och fick lite starkare tabletter som förhoppningsvis ska hjälpa. Suck säger jag bara!

Annars då? Våran köksrenovering har äntligen börjat gå framåt. Idag ska de lägga nytt golv och i veckan kommer vi att gipsa väggar och tak, och sen är det bara dagar kvar tills vårat nya kök från Marbodal kommer, så taggad! Om vi ska prata smink (det är ju ändå en sminkblogg) så har jag till vardags slutat (typ) med att använda foundation. Min hud har varit så himla bra på senaste så jag har faktiskt nöjt mig med concealer vid de partier som jag är lite flammig eller har en finne. NAJS!

Produktlista

Face
– Nars Radiant Creamy Concealer
– Loreal Cushion Glam Bronzer
– MUS loose powder
– Nars Blush Orgasm

Eyes
– Nyx Liquid Liner White

Lips
Nars Radiant Creamy Concealer

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera