Amanda sminkar Vardag

Första advent

27 november, 2016

img_2151

Jag orkar inte ursäkta mig ännu en gång för dålig uppdatering… Jag har haft miljoner saker att göra och jag har inte haft någon lust what so ever till att skriva om smink och skönhet. Så är det bara 🙂

Idag är det första advent! Jag går runt hemma och njuter för fulla muggar, för om det är något jag älskar så är det att få dekorera hemmet med ljus och ytterligare fler ljus. Vårat kök är äntligen färdigt förresten! Jag tänkte att jag kanske kunde göra ett inlägg här på bloggen där jag visar lite före- och efterbilder samt vad vi hade för inspiration osv? Hade ni velat det??

Under november var jag dessutom nominerad i Beauty Boulevard awards, tävlingen som vi på Beauty Boulevard anordnat för andra året i rad för alla skönhetsbloggar och youtube:are! Förra året vann jag kategorin Bästa kreativa sminkös, och detta året fick jag äran att vara nominerad igen! Jag blev sååå glad att ni ansåg att jag fortfarande förtjänar den utmärkelsen. Detta året vann jag dock inte och det kan bero på att motståndet var gaaalet, och sen engagerade jag mig inte heller så mycket under denna perioden. Som sagt, livet kom emellan 🙂 Men jag är superglad att jag blev nominerad och att ni fortfarande tror på mig! TACK!

Glad första advent bästa ni!

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera