Amanda testar Produkter

28 dagars peeling-kur

12 mars, 2017

Halli hallå! Igår började jag på en hudvårdskur som Lancôme nyligen lanserat. En 28 dagars behandling som synligt reducerar fina linjer, porer och ojämnhet i ansiktet. I mean, vem vill inte ha all that jazz??

Jag var på kurs härom kvällen med Lóréal Luxe, och då visade Lancôme upp sin nya produkt Visionnaire Crescendo. Det är en aktiv peeling som verkar under natten. Kuren pågår under 28 dagar och är uppdelad i två faser. Pumpflaskan är delad i två ändar, där vardera ända motsvarar en del av kuren. Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt exfoliering. Del 2 används därefter i ytterligare 14 dagar och fokuserar på maximal förnyelse.

Tydliga markörer på flaskan så att du inte tar fel ända vid fel fas. Viktigt under kuren är att du använder en dagkräm med minst SPF15 i för att skydda din hud mot solen. Din hud kommer vara betydligt mer känslig då den utsätts för aktiva ingredienser under denna period. När du använder kuren är det även viktigt att du applicerar denna produkt före alla andra produkter.

 1. Crescendo
 2. eventuellt serum/olja
 3. eventuellt ögonkräm
 4. nattkräm

Jag har tagit förebilder på min hy, helt osminkad för att sedan kunna ta efterbilder och se hur min hy har förändrats. Jag är så så så taggad på att se resultatet efter 28 dagar.

Produkten finns att köpa på kicks för 695 kr (klubbpris 556 kr tom 14/3).

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Bella 14 mars, 2017 | 16:44

  Åh vad spännande, vill gärna ha en recension när kuren är färdig! Kramis.

  • Svara Amanda Svensson 15 mars, 2017 | 20:47

   Lovar! Längtar själv tills jag får recensera, haha! Kraaam

 • Svara En update om vad som händer i livet 4 april, 2017 | 16:58

  […] längtar förresten efter att få visa er för- och efterbilder på min peelingkur (Här om du inte vet vad jag pratar om). Det är så spännande att gå på en hudvårdskur så som jag […]

 • Kommentera